01 سپتامبر

تومور گوش خارجی

تومور گوش خارجی

تومور گوش خارجی و تومور های قسمت گیجگاهی جزو تومور های حساسی بوده که به دلیل نزدیکی به مغز، حتماً باید با دقت و حساسیت بالایی جراحی گردند. تومورهای گوش معمولاً به صورت غده های سفید به وجود می آیند. نواحی اطراف این تومور معمولاً برداشته شده و تخلیه می شود. همچنین این تومورهای گوش می توانند در کانال گوش رشد کنند و بیمار ممکن است متوجه ترشحات از مجرای گوش و گوش درد شود.
متخصص گوش ، حلق و بینی در صورت عفونت مکرر گوش ، معاینات لازم را انجام می دهد.
کارسینوم پوست پایه شایع ترین علامت سرطان گوش و استخوان گیجگاهی می باشد. ناحیه زبر در اطراف ناحیه گوش که با استفاده از مرطوب کننده بهبود نمی یابد، معمولاً اولین علامت است. حالت مرواريدي مربوط به يك نوع تومور بنام BCC است. این توده می تواند بدون درد باشد و یا یک زخم در وسط توده شروع به رشد کند. بعد از مدتی این زخم خونریزی کرده و دردناک می شود. این تومورها می توانند در داخل گوش، گسترش یابند ولی ندرتاً به دیگر نواحی بدن گسترش می یابند. فلج عصب و درد مي تواند نشانه بدخيمي باشد.
سرطان سلول سنگفرشی به طور عمیق تر در بدن رشد می کند و به احتمال بیشتری در بدن گسترش می یابد. در صورتی که این تومور در استخوان گیجگاهی رشد کند، می تواند موجب کاهش شنوایی، سرگیجه و فلج صورت شود.

تومور گوش خارجی

تومور گوش خارجی

علائم سرطان گوش

پوست روی گوش که سطح بیرونی گوش را تشکیل می دهد، در معرض اشعه آفتاب قرار می گیرد. بعد از سال ها که این پوست در معرض اشعه آفتاب قرار می گیرد، سرطان سلول پایه ای یا سرطان سلول سنگفرشی در فرد آغاز می شود. تومورهای گیجگاهی معمولاً در سطح پوست و نزدیک به گوش شروع می شوند و سپس به استخوان می رسد. افراد با پوست روشن بیشتر در معرض سرطان پوست بوده و در نتیجه به احتمال بیشتری به سرطان های قسمت گیجگاهی و گوش مبتلا می شوند.

همچنین این نوع سرطان ها به دلیل متاستاز دیگر سرطان ها در بدن به وجود می آیند. عفونت پوستی مکرر که در کانال گوش اتفاق می افتد، می تواند یکی از فاکتورهای سرطان گوش باشد.

تومور گوش خارجی و تومور های قسمت گیجگاهی جزو تومور های حساسی بوده که به دلیل نزدیکی به مغز، حتماً باید با دقت و حساسیت بالایی جراحی گردند. کلینیک جراحی سر و گردن MOH تشکیل شده از یک تیم متخصص و با تجربه ، با حضور دکتر صالح محبی ، دکتر شباهنگ محمدی و دکتر محمد محسنی که در زمینه ی جراحی فک و جراحی گوش و سایر جراحی های مرتبط فعالیت دارند. جهت هر گونه هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۸۱۱۴۵۳۳ تماس حاصل فرمایید. همچنین برای ارتباط با کلینیک می توانید به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

تشخیص سرطان گوش

پزشک هرگونه برآمدگی و توده ای را در گوش مورد بررسی قرار می دهد. در صورتی که آن ناحیه از بین نرفته و بزرگ تر شود، بیوپسی یا نمونه برداری از تومور برای تشخیص سرطانی بودن ، می تواند بسیار مفید باشد.
در صورت عدم درمان عفونت گوش با استفاده از آنتی بیوتیک، یک متخصص گوش، حلق و بینی معاینات بعدی را انجام می دهد.
در صورتی که نمونه برداری سرطان را تشخیص دهد، تومور یا زائده باید برداشته شود. نوع جراحی بستگی به سایز تومور گوش دارد. تشخیص و درمان باید سریعاً انجام گیرد تا از گسترش سلول های سرطانی به دیگر نواحی پیشگیری شود.

درمان سرطان گوش

درمان سرطان گوش با جراحی سرطان گوش یعنی برداشتن تومور و تخلیه کامل تومور شروع می شود. پس از آن برای از بین بردن تمامی سلول های بدخیم از شیمی درمانی با دارو یا پرتودرمانی استفاده می شود. بعد از آن معاینات به صورت منظم صورت می گیرد تا سلامت فرد بررسی گردد.
https://www.cedars-sinai.edu/Patients/Health-Conditions/Ear-and-Temporal-Bone-Cancer.aspx

مطالب دیگر سایت:

جراحی گوش

جراحی فک

جراحی قاعده جمجمه

جراحی بینی و سینوس

پاسخ

پنج × دو =

Call Now Button