05 نوامبر

ترمیم پرده گوش

ترمیم پرده گوش

ترمیم پرده گوش یک نوع روش جراحی برای تصحیح سوراخ یا پارگی به وجود آمده در پرده گوش می باشد. همچنین این جراحی می تواند برای جایگذاری سه استخوانچه در پشت پرده گوش صورت گیرد. پرده گوش یک عضو نازکی بوده که در بین گوش خارجی و گوش میانی وجود داشته و هنگام برخورد امواج صوتی به پرده گوش، به لرزش در می آید و موجب انتقال صوت به گوش داخلی می شود.

در اثر عفونت گوش میانی به صورت شدید بخصوص در کودکی ، آسیب ناشی از نزاع یا حوادث ویا دستکاری خود فرد این پرده ممکن است پاره شده و موجب عفونتهای مکرر گوش و کاهش شنوایی به درجات مختلف شود که میتواند منجر به عوارض شدید من جمله عوارض مغزی یا حتی ناشنوایی شود.

عفونت مکرر گوش، جراحی و یا آسیب به گوش می تواند موجب آسیب به پرده گوش یا استخوانچه های گوش میانی شده و باید توسط جراحی ترمیم شود. آسیب به پرده گوش یا استخوانچه های گوش میانی می تواند موجب کاهش شنوایی یا افزایش احتمال عفونت گوش شود.

ترمیم پرده گوش

ترمیم پرده گوش

جراحی ترمیم پرده گوش

انواع مختلفی جراحی برای پرده گوش وجود دارد که در ادامه به آنها می پردازیم. در صورتی که سوراخ یا پارگی پرده گوش کوچک باشد، امکان دارد که با استفاده از چربی یا بافت کاغذ مانند به بستن سوراخ پرداخت. این جراحی با نام میرنگوپلاستی شناخته شده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان می برد در در اغلب مواقع می تواند در مطب پزشک و تحت بی حسی موضعی انجام شود.

روش جراحی دیگری با نام تمپانوپلاستی وجود دارد که در صورتی انجام می شود که سوراخ موجود در پرده گوش بزرگ باشد و یا عفونت مزمن گوش بیمار را درگیر کرده باشد و با مصرف آنتی بیوتیک درمان نشود. به احتمال بیشتری این نوع جراحی در بیمارستان و با بی هوشی کامل انجام می گیرد.

 

در جراحی تمپانوپلاستی در ابتدا با لیزر بافت اضافی و اسکار مانند که در گوش میانی تشکیل شده برداشته می شود. سپس یک تکه کوچک از پوشش ماهیچه به نام فاسیا گرفته شده و بر روی پرده گوش قرار داده شده تا سوراخ بسته شود. این جراحی می تواند از مجرای گوش انجام شده و یا با ایجاد برش در پشت گوش، به ناحیه دسترسی پیدا شود. این جراحی حدوداً ۲ تا ۳ ساعت زمان می برد.

ترمیم پرده گوش یک نوع روش جراحی برای تصحیح سوراخ یا پارگی به وجود آمده در پرده گوش می باشد. کلینیک جراحی سر و گردن MOH تشکیل شده از یک تیم متخصص و با تجربه ، با حضور دکتر صالح محبی ، دکتر شباهنگ محمدی و دکتر محمد محسنی که در زمینه ی جراحی تومور قاعده جمجمه ، تومورهای سر و گردن و سایر جراحی های مرتبط فعالیت دارند. جهت هر گونه هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۸۱۱۴۵۳۳ تماس حاصل فرمایید. همچنین برای ارتباط با کلینیک می توانید به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

جراحی اسیکولوپلاستی

زمانی که سه استخوانچه گوش میانی که با نام اسیکل شناخته شده اند، در نتیجه ی عفونت گوش یا ضربه آسیب دیده باشد، این نوع جراحی انجام می گیرد. این جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام می گیرد. این استخوانچه ها یا با پیوند استخوان و یا با پروتز جایگزین می شوند.

 

عوارض جراحی گوش

عوارض و پیچیدگی ها در هر جراحی وجود دارد. از جمله عوارض متداول می توان به خونریزی، عفونت ناحیه جراحی، واکنش آلرژیک به دارو های بیهوشی در طول جراحی اشاره کرد. شای عترین عارضه عدم گرفتن پیوند پرده گوش است که در کمتر از ۱۰ درصد موارد رخ می دهد و سایر عوارض بسیار نادر است. بعد از جراحی، گوش پانسمان می شود و تا ۵ الی ۷ روز بعد از جراحی باقی می ماند و سپس برداشته می شود. در اغلب مواقع همان روز جراحی فرد می تواند مرخص شود.

منبع : https://www.healthline.com/health/eardrum-repair

مطالب مرتبط با این مقاله:

عفونت مزمن گوش

وزوز گوش

تومور گوش خارجی

پاسخ

سیزده − 7 =

Call Now Button